تولید بیش از ۱۵ میلیون و ۴۰۰هزارتن شمش فولاد
شرکت های فولادساز کشور طی ۱۰ ماه امسال، بیش از ۱۵ میلیون و ۴۰۰هزارتن میلیون تن فولاد خام(شمش) تولید کردند.
بر اساس گزارش انجمن فولاد ایران شرکت های فولادساز کشور از ابتدای فروردین تا پایان دی ماه سال جاری، ۱۵ میلیون و ۴۰۵ هزار تن فولاد خام تولید کردند که نسبت به رقم مدت مشابه سال گذشته (۱۳ میلیون و ۹۵۹ هزار تن)، ۱۰ درصد رشد نشان می دهد.
از این میزان ، ۱۱ میلیون و ۹۸۳ هزار تن توسط «بخش خصوصی شده» و ۳ میلیون و ۴۲۲ هزار تن توسط «بخش خصوصی» تولید شده است.
علاوه بر این طی ۱۰ ماه سال جاری، ۱۵ میلیون و ۳ هزار تن انواع محصولات فولادی (تیرآهن، کلاف، ورق عریض، میلگرد، ورق گرم، ورق سرد، ورق پوشش دار و غیره) در کشور تولید شد که در مقایسه با میزان تولید مدت مشابه سال ۹۴ (۱۴ میلیون و ۸۷۱ هزار تن)، حاکی از رشد یک درصدی است.
از آمار یاد شده، ۹ میلیون و ۴۴۳ هزار تن توسط «بخش خصوصی شده» و ۵ میلیون و ۵۶۰ هزار تن توسط «بخش خصوصی» تولید شده است.
طی مدت یاد شده ۲ میلیون و ۸۴۴ هزار تن شمش فولاد و یک میلیون و ۵۸۲ هزار تن انواع محصولات فولادی (در مجموع بیش از ۴٫۴ میلیون تن) صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال ۹۴ (یک میلیون و ۳۵۵ هزار تن شمش و یک میلیون و ۷۹۶ هزار تن محصولات فولادی) به ترتیب ۱۱۰ درصد رشد و ۱۲ درصد کاهش داشته است.
همچنین طی ۱۰ ماهه امسال، ۱۸۶ هزار تن فولاد خام و ۲ میلیون و ۴۵۸ هزار تن انواع محصولات فولادی وارد کشور شد که در مقایسه با آمار مدت مشابه سال گذشته (۸۱ هزار تن شمش و ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تن انواع محصولات فولادی) به ترتیب ۱۳۰ درصد رشد و ۲۶ درصد کاهش یافت.
تفکیک «بخش خصوصی شده» مربوط به شرکتهایی است که طی سال های گذشته طبق اصل ۴۴ قانون اساسی واگذار شده اند.